בעיות תחושה עייפות ושובע

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

16/03/2019 | 19:15 | מאת: גילה

שלום, בני לפני בשבועיים התחיל לטעון שהוא לא מרגיש שהוא שבע (מגיע לתחושה שהוא לא יכול לאכול עוד אבל הוא לא מרגיש שהוא שבע)ולפני שבוע טען שאיבד את תחושת העייפות (יכול להירדם ומרגיש את הצורך של הגוף בלהירדם אבל הוא לא מרגיש תחושה של וואי איך אני עייף) אפשר לדעת בהשערה בבקשה מה יש לו? והאם צריך לפנות לנוירולוגיה?

גילה שלום, אכן תלונות לא שגרתיות, שטיבן לא ברור לי. אם בנך ממשיך לאכול ולישון כרגיל, נסי להרגיע אותו ולומר לו להתאזר בסבלנות עד שתחושותיו יחזרו למצב הרגיל. אך אם התלונות נמשכות או ששגרת השינה והתזונה שלו משתבשת - פנו לרופא הילדים. לא ציינת בן כמה בנך: אם הוא בגיל הנעורים והמצב מחמיר, כדאי לברר איתו אם הוא צרך סיגריות, אלכוהול או סמים, ולשקול יעוץ פסיכיאטרי. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים