הרדמות ידיים בששינה המשך שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

28/02/2019 | 08:18 | מאת: שושנה

שאלתי על זה שאני מתתעוררת בבוקר עם יד אחת או שתיים רדומות אחרי השינה ומיד כשאני מזיזה אותן הן מתעוורת והכל בסדר במשך היום שאלית אם צריך להיבדק או שאפשר להניח שזה מתנוחת השינה ענית לי "כן" בלבד. על מה הכן מתייחס? להיבדק? אם כן, אז למה? מה החשש בעצם? אן שהכן מתייחס שזה כנראה מתנוחת השינה

שלום שושנה, (מקובל ומנומס לפתוח ב"שלןם" ולסיים ב"תודה"). עלייך לפנות לנוירולוג להערכה מקיפה - תשאול מעמיק ובדיקה נוירולוגית. כדאי לברר מראש אם למישהו במשפחתך המורחבת היו תופעות דומות. בבקשה, בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים