'התקפי' רעידות צמרמורת קצרים אצל בני

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

06/01/2019 | 18:31 | מאת: מור

שלום ד"ר, מאז יום שישי הבחנתי מספר פעמים שבני מקבל מן "התקפי צמרמורת" קצרים (מספר שניות) כמה פעמים במהלך היום.הרעד מתחיל מהגוף (חזה נגיד) ואז כפות ידיים ממש כאילו צמרמורת זורמת בגוף כמה שניות.לא מלווה בחום וסימפטומים נוספים.היום זו תופעה מוכרת?מה עלינו לעשות? עשינו לאחרונה בדיקות דם כולל סוכר וברזל שהיו תקינות

מור שלום, קשה לי להבין מה פשר האירוע רק לפי תיאורך. אולי זו צמרמורת לפני עליית חום? לעיתים יש צמרמורת בזמן מתן שתן. יתכן שבנך הוא ילד קטן שעושה פיפי? את צריכה להראות לרופא הילדים שלכם למה את מתכוונת. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים