ממשיכה שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

24/12/2018 | 23:44 | מאת: הדר

תודה על תשובתך! אשמח ליותר פירוט עד כמה שניתן לגבי פעילות העצבים: כשאני לוחצת על מקום מסויים בעור ולא מרגישה תחושה זה אומר שפיזית מה קרה לעצבים שם? ולהבדיל,כשאני לוחצת ומרגישה כאב זה אומר שמה יכול להיות שקרה לעצבים באיזור ? תודה רבה

חוסר תחושה או כאב יכולים להיות קשורים לקצות העצבים בעור, לחוט השדרה, או למוח. כל אלה קשורים למסלולי תחושה מורכבים. בברכה

31/12/2018 | 21:41 | מאת: הדר

לא ענה לי על השאלה אפילו לא מעט,לא ככ ברור לי מדוע זה בלתי אפשרי לענות על השאלה אפילו לא בשמינית ממנה,כנראה שאצטרך לקבל תשובה ממקום אחר .

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים