אפליפסית ילדות?? מה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

03/12/2018 | 16:27 | מאת: מיכל

שלום רב, בן חמש היה לו מקרה אחד לפנות בוקר שלא יכל לפתוח את הפה כאילו שהלסת ננעלה לו לא יכל לדבר לאחר כמה שניות זה השתחרר. באותו שבוע התלונן גם כמה פעמים שרואה אותנו אפור. פנינו לרופא שנתנה הפנייה ל-EEG . עשה את הבדיקה מחכים לתשובות. מה זה יכול להיות? ומה האפשרויות טיפול? האם זה יעבור? תודה רבה.

מיכל שלום, אני לא מוצאת קשר בין הלסת הנעולה לראיית אפור. ומאחר ואין אבחנה, גם אי אפשר לדון על הטיפול ומתי זה יעבור. אם ממשיכים אירועים חריגים מתוך שינה - תצלמי בסרטון ותראי לרופא שלכם וכן לוירולוג ילדים. ואם ממשיכים אירועי ראיית אפור- פנו לרופא עיניים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים