תוצאות בדיקת EEG לילדה בת 4 בלתי תקינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

22/11/2018 | 12:11 | מאת: שירה

להלן תוצאות הבדיקה בשינה נראו גלי v קומפלקסי k וכשורי שינה סימטריים ללא שינוי בגירוי אור לא נראתה פעילות אפילפטית סיכום: בדיקה בלתי תקינה עקב פעילות רקע איטית אני מאוד לחוצה מהתוצאה ואשמח לדעת מזה אומר

להלן שלום... בלי להכיר את הפרטים על הילדה, הרקע הבריאותי והמשפחתי, ההריון והלידה, ובעיקר את פרטי המקרה ולמה בוצע האא"ג - אין דרך לומר מה זה אומר. אני מציעה שתשלחו את תשובת האא"ג לרופא שהפנה אתכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים