ילדה בת 3 ו 9 חודשים -שואלת מה זה על דברים שאמורה לדעת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

18/11/2018 | 22:54 | מאת: טל

שלום, הבת שלי בת 3 ו 9 חודשים החלה לשאול מה זה על דברים שאמורה לדעת. מה זה עגלה, מה זה סבא וסבתא וכו. אחרי שנייה עונה שהולכת עם עגלה לגן או שסבתא לוקחת מחר מהגן.. כלומר לא נראה שבאמת לא יודעת מה זה או מי זה עם זאת כבר כמה ימים שואלת שאלות מהסוג הזה. יש לציין שחוץ מזה כרגע הכל נראה בסדר . האם הייתם מתייחסים לזה או שזה נראה התנהגותי? תודה

טל שלום, זה נשמע לי התנהגותי. תנו לזה קצת זמן, וסביר שיחלוף. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים