גולה ברכה הימנית בת 17

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/11/2018 | 12:01 | מאת: אנונימית

היי, לפני כיומיים התחילו לי כאבי ראש בצד ימין של הרכה והרגשתי גולה ברכה הימנית ממש כמו עיגול והיא לא נראת לעין. רק כשנוגעים מרגישים אותה. כשאני נוגעת בה היא כואבת נורא, עושה מעט סחרחורות וכאבי ראש אני נורא מודאגת.. ממה זה יכול להיות תודה מראש!

שלום, אם את מצליחה למשש את הגולה הזאת, זה אומר שהיא נמצאת כנראה מתחת לעור, וחיצונית לעצם הגולגולת ולמוח. לכן נשמע לי שלא מדובר בבעיה נוירולוגית. כדאי לפנות לרופא שלך, שיבדוק את הנגע. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים