בבקשה ד'ר בקשר לשאלה ששאלתי על קונוס מדולריס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/10/2018 | 22:04 | מאת: שי

שלום לך, שאלתי שאלה בקשר לקונוס מדולריס נמוך בUS ולאחר חודש ב MRI היה בטווח הנורמה.. ראי שאלה בבקשה למטה. ביקשת שאציג הנתונים לגניקולוג שביצע את הUS והוא לקח את בדיקת ה MRI שהיא הקובעת.. דבר שלא הזכרתי קודם: בסקירה הקונוס היה S1-S2 ובשניה אחרי שבוע וחצי היה בגובה S1.. האם אר איי אחרי חודש.. יתכן שהקונוס עלה? אם פשוט האם אר איי רואה טוב יותר.. ###האם אני יכול לשמוח סוף סוף? בבקשה מחכה לתשובתך והמסר שלך ד''ר בכבוד רב

שי שלום, אכן, בעיקרון MRI מדגים טוב יותר מאולטרהסאונד (סונר) את המוח וחוט השדרה. מעבר לכך אינני יודעת לענות, כי הדמיה של עובר בהיריון היא לא תחום שבו אני מתמצאת. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים