כאב ראש חוזר אצל ילדה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

09/10/2018 | 10:12 | מאת: ג

שלום, בת שלי בת 7.5 התחילה לסבול לסירוגין מכאבי ראש באיזור המצח בצדדים, בעיקר בצד ימין, הכאב מופיע בעט שינוי תנוחה ובעט תזוזת גוף חזקה, כשיש כאבי ראש(בדרך כלל כמה ימים) יש עליה של חום גוף עד 38, בדרך כלל החום מופיע ליום אחד או אפילו לכמה שעות ואז החום יורד לנורמה, בדרך כלל הכאבים נמשכים כמה ימים וזה קרה כבר 3-4 פעמים ב4 חודשים האחרונים... מוסיפה קובץ עם תוצאות בדיקות דם האחרונה ממה יכול להיות סוג של כאב ראש כזה, אילו בדיקות כדי לעשות?

שלום, יתכן שלבתך יש מחלות ויראליות קלות וקצרות, ובגלל עליית החום גם הראש כואב. כדאי לפנות לרופא הילדים שלכם כדי שיברר יותר לעומק את ענין החומים החוזרים וכאבי הראש. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים