רעד ביד ימין כבר למעלה מיומיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

19/09/2018 | 23:45 | מאת: ברק

שלום רב הבן שלי בן 11 וחצי חודשים. בימים האחרונים החלו רעידות ביד ימין שלא פוסקות במגע. כמובן שקיימים סרטונים. האם זו סיבה לגשת לבית חולים או רק להמתין לתור לנוירולוג ילדים שהתור שלו לצערי רחוק. יש לציין כי ביממה האחרון הילד חודל להשתמש ביד ימין ובמבצע את כל פעולותיו בעזרת יש שמאל בלבד. הילד מעוכב טיפה התפתחותית אך לא זכה להתייחסות עדיין בשל כך שניתן לו זמן לבצע את הפעולות בעצמו. הבן שלי לא יושב בכוחות עצמו אלא אם מושיבים אותו. יושב יציב לחלוטין. לא עומד בכוחות עצמו. זוחל גחון בלבד ולא על 6

שלום, הופעה חדשה של רעד שלא פוסק במגע ושימוש מופחת ביד מחייב בדיקה דחופה. תפנו לבדיקה בבית החולים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים