תנועות לא רציניות ועיוותים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

31/07/2018 | 21:58 | מאת: איריס

שלום בת שלי בת חמש. מזה כשנה יש לה תנועות ידיים לא רציניות...היא משלבת את שתי ידייה מפעילה לחץ ומעוותת את הפנים ואת העיניים ( קורה כשהיא נמצאת לבד ללא חברה מסביבה). בשבוע האחרון זה התגבר בעיקר בשעות הערב ולזה נוסף חקיקת שיניים...זה נראה כאילו יש בה המון אנרגיות והיא מנסה להוציא אותן. האם זאת תופעה של טיקים או משהו אחר? יס לנו תור נויורולוג בעוד חודש תודה מראש

איריס שלום, יתכן ומדובר בטיקים, אך אינני יכולה לדעת רק על סמך התיאור שנתת. כדאי שתצלמי סירטון או שניים של התנועות, כדי שתוכלי להראות לנוירולוג. זה חשוב לצורך התייחסותו של הנוירולוג. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים