התייעצות - ילד בן 3.8............:

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/07/2018 | 12:15 | מאת: אני

מאוד פאסיבי בגן זקוק בכל פעם להזמנה אישית מהצוות...: במידה וכולם יוצאים לחצר או מתחילים פעילות כלשהי הגננת צריכה לגשת אליו ולומר לו "עכשיו אנחנו עושים כך וכך" יכול לשבת ליד שולחן ולא לעשות כלום – רק להסתכל על אחרים באינטראקציה "אחד על אחד" – מתקשר מצויין יש לו קושי להשתלב בתוך קבוצה גדולהבמפגשים יושב בשקט ולא משתתף מאוד איטי בכל מעשה (משחק, אכילה) משחק באופן קבוע במשחק אחד/שניים אוהב משחקי דמיון (משחק עם חברים) אודה לחוות דעתך

שלום?... תיארת מעט מאד מידע, כך שאינני יכולה לחוות דעה. אני מציעה שתתייעצו עם הגננת, ואם לדעתה יש התנהגות חריגה - תתייעצו גם עם פסיכולוג/ית מהשפ"ח (השירות הפסיכולוגי החינוכי, שאחראי על הגנים ובתי הספר בגיל חינוך חובה, וקיים בכל רשות מקומית בישראל). בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים