ילד בן שנה ו-9 מקיא בבוקר או בערב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/06/2018 | 14:57 | מאת: אב

שלום, הילד בן שנה ו-9. במשך שבוע היה מקיא פעם/פעמיים ביום, בעיקר בבוקר ובערב לפני השינה. פעמיים הקיא תוך כדי שינה מבלי להתעורר. היינו אצל רופא שהרגיע, אבל אנחנו לחוצים. עשינו בדיקת עיניים שיצאה תקינה. מאז היו 5 ימים ללא הקאות, והיום בבוקר שוב הקיא מיד אחרי ארוחת בוקר (אתמול עשה חיסון MMRV). עד כמה בדיקת עיניים יכולה להרגיע? אנחנו מאוד לחוצים כי קראנו דברים מפחידים על הקאות ממושכות בעיקר בוקר וערב.

שלום, איני מבינה את שאלתך: עד כמה בדיקת עיניים יכולה להרגיע ממה? תינוק עלול להקיא מסיבות שונות. אם בנך לא הקיא בעבר, וכעת ההקאות ממשיכות מעל שבוע, אז כדאי לערוך בירור מעמיק דרך רופא הילדים שלכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים