פיענוח בדיקת eeg בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

16/04/2018 | 14:02 | מאת: יוליה

שלום רב בפיענוח בדיקת הeeg של בני בן ה 7 חודשים רשום כך תרשים של שינה טבעית נראת פעילות טטא כללית, כישורי שינה. בשינה יותר עמוקה רואים פעילות דלתא , עם פעילות אפילפטית. לסיכום: תרשים שינה בגדר הנורמה. שאלתי היא איך יתכן שפעילות אפילפטית היא בגדר הנורמה? אשמח לקבל הסבר, ומה המשמעות של פעילות אפילפטית בכלל? תודה מראש

יוליה שלום, את צודקת: התיאור כולו נשמע כ-EEG תקין ובגדר הנורמה, ולכן "פעילות אפילפטית" לא מתאים לשאר הטקסט. יש צורך לברר עם הרופא שכתב את הפענוח של האא"ג. בהצלחה.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים