תזוזתיות בשינה, ראש נד מצד לצד, חוסר נוחות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

17/03/2018 | 10:45 | מאת: אא

תינוקת בת שלושה וחצי חודשים, ראשה נד מצד לצד, זזה באי נוחות, מרימה אותה על הידיים, נרגעת, מחזירה למיטה ואז חוזר חלילה, הייתי אצל נוירולוג שבדק אותה ואמר כי יעבור לה, והכל בסדר, אך אינני רגועה ואשמח לחוות דעת נוספת בבקשה. השינה של הבת שלי לא שינה רגועה מה שמדיר אי שקט ממני, אשמח לעזרה, תודה.

שלום, אי שקט והנעת ראש בכיבה, שמשתפרים בהרמה ובמנח אנכי, יכולים לנבוע מריפלוקס מהקיבה לוושט, מלחץ חיצוני בשכיבה שגורם אולי לכאב בראש/ גב/ טוסיק, מלחץ תוך עיני או תוך גולגלתי מוגבר, ועוד. מה אמר רופא הילדים של בתך?

19/03/2018 | 00:13 | מאת: אא

רופא ילדים טוען שהכל בסדר, כן חשד שמדובר בריפלוקס, והביא לי לנסות את " הזנדק "..אך לא ניסיתי מאחר ולא הובחנה בוודאות מריפלוקס, האם כדאי לנסות? לאיזה רופא לפנות בעניין הכאבים שציינת?

19/03/2018 | 06:37 | מאת: אא

בהמשך לשאלתי, נולדה בלידת ואקום, האם, הלידה קשורה לזה? אשמח למענה, רב תודות! :)

22/03/2018 | 21:36 | מאת: ד"ר אילת הלוי

הגיוני שתפעלו לפי מה שיעץ לכם רופא הילדים, שמכיר את הילדה, דיבר איתכם, ובדק אותה. פחות הגיוני שאוכל לתת לכם עצה על סמך מספר שורות כתובות כאן בפורום, ומבלי לראות את הילדה. אני מציעה שתצלמו סירטונים של התנועות ואי הנוחות ותראו לרופא הילדים שלכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים