כאבי ראש בבוקר???????

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/03/2018 | 09:00 | מאת: אודליה

בני בן 15, ילד בריא.קם כבר כמה ימים עם כאבי ראש שנעלמים לבד אחרי כמה שעות. הבוקר שוב קם עם כאבי ראש ונוספו בחילות והקאה. הבוקר הלכנו ועשינוהרחבת אישונים אצל רופאת עיניים שיצאה תקינה. מה לדעתך זה יכול להיות? אני ממש חרדה... האם יש עוד הסבר לתופעה חוץ מגידול? הילד אוכל רגיל מתנהג רגיל וישן רגיל. הכאבים עוברים לבד אחרי שעה בערך ללא משכך כאבים וכאמור הבוקר נוספו בחילות

שלום??? אינני יכולה לדעת מה הגורם לכאבי הראש של בנך. יש אבחנה מבדלת חוץ מגידול, וצריך לברר ולבדוק אותו. פנו לרופא שלכם. תודה? בבקשה.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים