דחוף פענוח EEG לילדה בגיל 3 עם cp

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

22/02/2018 | 23:01 | מאת: הורה מודאג

שלום רב. בצענו לילדה בת 3 עם cp בדיקת EEG. קבלנו פענוח כדלקמן לסיכום תרשים בלתי תקין בשל: 1.גלים חדים בתרכיבי זיז-גל איטי שכיחים,בלתי תלויים ,על פני האזור המרכזי האוקסיפיטלי פרונטלי משמאל. 2. האטה בינונית מתמשכת על פני המיספרה השמאלית , בעיקר על פני האזור הטמפורלי משמאל. בבקשה עזרה דחופה בפענוח.לא מבינים מה זה אומר ומאוד מודאגים. תודה.

שלום, האא"ג אכן לא תקין, אבל כדי להבין מה משמעות הממצאים באא"ג ספציפית לגבי בתכם - אתם צריכים לשלוח את תשובת האא"ג לנוירולוג שהפנה אתכם. לא ניתן לתת אבחנה, הסבר או המלצות לבירור אם לא מכירים את הילדה. בהצלחה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים