כאב ראש לילד בן 11 מתחיל בצדי המצח ועובר לאחורי הראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

28/12/2017 | 13:24 | מאת: ריקי

שלום ותודה מראש על תשובתך נכדי בן ה 11 סובל מספר שנים מכאבי ראש, מתחיל ברקה.... מקבל אבקמולי וזה עזר. לאחרונה החמרה בכאבי הראש, תכופים יותר והכאב שנוסף הוא מאחורי הראש...גם האבקמולי לא ממש עוזר לאחרונה. יש לו תור לנוירולוג רק בעוד חודש....האם זה לא זמן ארוך מדי לחכות? אני וביתי סובלות גם מכאבי ראש....וביתי ונכדי גם חרדתיים....האם יש קשר? אני פונה אליך, כי אני מודאגת....מעט יותר מביתי....תודה

ריקי שלום, החמרה בתדירות כאבי ראש ידועים, וכן שינוי במיקום הכאב, מצריכים בירור נוירולוגי. חסר הרבה מידע, ויש שאלות נוספות שהנוירולוג ישאל אתכם. כמו כן, לא ציינת מה הכוונה "לאחרונה" - בשבוע האחרון, חודש אחרון, שנה? לכן אינני יכולה לומר לך מה הדחיפות, אך בהחלט צריך לברר יותר לעומק. בברכה

29/12/2017 | 07:03 | מאת: כאב ראש לילד בן 11 בצידי המצח

תודה על תשובתך. בינתיים הילד היה אצל נוירולוגית, היא התרשמה שאין בעיה חמורה, שלחה לבדיקת mri,אמרה לפנות לעזרה בתחום האלטרנטיבי והתזונתי.... אולי תוכלי להציע איזה תחום טיפול אלטרנטיבי....יעיל? שוב תודה על תשובתך...

שוב, בלי להכיר את פרטי המקרה לעומק, אינני יכולה להמליץ או לייעץ. אבל למה לא שאלת את הנוירולוגית שהמליצה על הטיפול האלטרנטיבי?... רק בריאות.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים