התעלפות ילדה בת 3 בגן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/11/2017 | 10:00 | מאת: מרינה

שלום ילדה שלי לפני כשבוע התעלפה בגן באופן פתאומי הילדה בריאה קראו לה לבוא היא קמה מספה עשתה מס צעדים והתעלפה למס שניות הגננת תפסה אותה שלחו אותנו לבדיקת EEG איזה עוד בדיקות יש לבצע למה המצב הזה הקרה?

מרינה שלום, יש הרבה סיבות אפשריות להתעלפות בילדה בגיל גן, וצריך לברר לעומק על ההיסטוריה הרפואית שלה ושל המשפחה, ושאלות ספציפיות לגבי האירוע עצמו. אחרי הבנה של מה קרה בדיוק באירוע וגם בעבר, אפשר יהיה להחליט איזה בירור צריך לעשות: אולי יש צורך לבצע EEG ואולי לא צריך, ואולי יש צורך לבצע בדיקות נוספות. רופא הילדים שלכם יחליט אם צריך לפנות לנוירולוג או לבירור אחר. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים