מיקום הכאב מראה על בעיה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

31/10/2017 | 18:26 | מאת: מוטרדת

שלום אם לילד כואב בחלק העליון של הראש. כאב שמתחיל ממרכז הראש. לעבר קדמת הראש דהיינו המצח. היכן שיש שקע. בהנחה שאין לו חלילה גידול. האם המיקום הזה סביר? האם לא אמור לכאוב באזור המצח? תודה

שלום, כאב ראש לא אמור להיות במצח, ואין כזה דבר "מיקום סביר". כאב ראש יכול להיות באזורים שונים של הראש, ועם אופי, משך, עוצמה ותדירות שונים. ילד עם כאב ראש צריך לפנות לרופא הילדים, להשלים בדיקת רופא עיניים, ולשקול עם שניהם אם צריך נוירולוג ילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים