חיוך עקום של הבן שלי אחרי שהחליק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/08/2017 | 08:34 | מאת: אורית

שלום ד"ר איילת, בני בן ה1.8 כיום החליק לפני כארבעה חודשים עם הפנים על השולחן באיזור שבין הפה ללסת. מאז החיוך שלו עקום. אני במעט בטוחה שהחיוך העקום הוא כתוצאה מהנפילה. לקחתי אותו לרופא משפחה והוא אומר שסביר להניח שאין מה לעשות עם זה אבל אני יכולה להתייעץ עם נוירולוג. החיוך לא מאוד מאוד עקום, אבל זה כן נראה לעין בעיניי (לא כולם שמים לב). מה ניתן לעשות? תודה!

אורית שלום, רצוי היה כמובן שתפנו לבדיקה מיד כששמתם לב שהחיוך עקום. ☺ גם כעת רצוי לפנות לנוירולוג (עכשיו זה כבר לא דחוף, עברו ארבעה חודשים), שיבדוק אם יש אסימטריה נוספת בפנים או בגוף. תביאו איתכם תמונות של בנך מלידה ועד היום, שבהן רואים את הפנים ברור ומקרוב. כך יוכל הנוירולוג לראות אם החיוך היה לא סימטרי עוד לפני הנפילה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים