בדיקות דם כל פעם לכמה זמן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

20/04/2017 | 21:24 | מאת: ירין

שלום לרופאה זה שוב ירין שכתבתי פה לפני הרבה זמן אמרתי לך שאני צריך ללכת לרופא נוירולוג כל 3 חודשים ולעשות גם בדיקת דם כל 3 חודשים, אז עברו 3 חודשים ואמא שלי אמרה שכבר ביום ראשון אני עושה בדיקת דם... ושוב פעם התחלתי לפחוד מזה כי משחה לא עוזרת לי ואני מרגיש את המחט... יש לי רק שאלה אחת וזה כמה פעמים אני יהיה צריך ללכת לרופא הנוירולוג זה יכול אפילו לקחת שנה שלמה או יותר עד סוף החיים? זה נמאס לי אני היחיד בכיתה שיש לו בעיה נויורולוגית סליחה שאני נודניק

ירין שלום, אינני יודעת איזה מעקב דורש הנוירולוג, אבל ברור לי שאתה בחרדה מבדיקת הדם, ולכן אני ממליצה לך מאד מאד לפנות לפסיכולוג כדי לטפל בחרדה אחת ולתמיד. הטיפול בחרדה כולל מספר פגישות, שבהן הפסיכולוג יתן לך כלים להשתלט על הפחד בעזרת השכל והמחשבה, כך שלאחר הטיפול לא תפחד כל כך מבדיקות דם. בהצלחה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים