תחושה של זרם חם בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

13/04/2017 | 22:00 | מאת: אמא

שלום וחג שמח בתי בת ה 11 מתלוננת מידי כמה ימים על תופעה של ״דם חם״ באזור בראש מדובר בתופעה של שנייה שתיים של תחושת חום באיזור מסויים בראש מלווה בכאב בדרך כלל באותו איזור. לציין כי לפי התאורה שלה , גם לי ( האם) יש תחושות שכאלו אם כי לעיתים נדירות ביותר. לאחר שניה או שתיים הכל חוזר לקדמותו ואין כאב אך התופעה מעצבנת ומלווה בכאב ללא תופעות אחרות . האם מוכר ? משהו שדורש בירור? תודה אמא

שלום, אני מציעה לחכות מספר שבועות, שבהם תתעדו את תדירות האירועים (כמה ביום או כמה בשבוע). יתכן שהכל יעבור. אם לא - כדאי לפנות לנוירולוג. חג שמח!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים