בדיקת eeg עזרה בפיענוחם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

15/03/2017 | 14:12 | מאת: נוגה

שלום. בני בן ה4 קיבל תוצאת בדיקות של eeg בשינה; תרשים שינה פרמקולוגית מראה פעילות פוליריטמית עם כישורי שינה. לעיתים רחוקות נרשמו גלים חדים הפוכי פזה באזור הטמפורלי האחורי משני הצדדים בלתי תלויים. מה זה אומר?

נוגה שלום, יתכן שהגלים החדים הם ממצא חסר חשיבות, ויתכן שיש להם משמעות קלינית שמצריכה בירור ו/או טיפול. מאחר ולא נתת מידע על הקליניקה ומה בדיוק קרה, אינני יכולה לענות לך. חשוב שהנוירולוג שהפנה אתכם לאא"ג יסביר מה משמעות התוצאות, מאחר והרקע ידוע לו (היסטוריה בריאותית, התפתחותית ומשפחתית). בברכה

18/03/2017 | 19:48 | מאת: נוגה

תודה רבה. אבדוק זאת

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים