כאב ראש בחלק העליון של הראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/03/2017 | 10:32 | מאת: נעמה

שלום בני בן התשע במשך כמה שבועות מתלונן על כאבי ראש בצד העליון של הראש ובמצח. רופא המשפחה אמר שיש להתעלם. אבל השבוע ממש התלונן והיום ממש בכה שכואב לו הראש ואפילו הפסיק משחק שאהב, אז שמתי לו משחה והשכבתי אותו במיטה ואמרתי לו לנסות לישון. ממה זה יכול לנבוע. אין לו חום. מעט נזלת.

נעמה שלום, כאב הראש עלול לנבוע ממספר סיבות, מגורמים שונים. כדי לרדת לעומק הענין, עליכם לחזור לרופא שלכם ולברר לגבי תלונות נוספות, רקע בריאותי של הילד, ומחלות במשפחה שאולי קשורות לכאבי הראש. חשו ב להשלים בדיקת רופא עיניים ובדיקה גופנית ונוירולוגית. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים