הנהון תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

05/03/2017 | 09:16 | מאת: לימור

שלום, בימים האחרונים בתי התחילה לעשות תונועת עם הראשות בצורת "כן" לפעמים כשהיא על הבטן לפעמים עושה את זה כשאני מחזיקה אותה ואפילו בהנקה כמו כן היו בימים האחרונים פעמיים שהיא נרדמה בהנקה וכמה דקות אחרי שנרדמה החל לה רעד קל בגוף שנמשך כמה שניות קצרות הדברים החלו מאז בערך מאז שהיא נכנסה למסגרת ואני חזרתי לעבוד (לא יודעת אם קשור) אציין שכשהיתה בת כמה ימים חוברה למכשיר CFM בגלל ברדיקרדיות (לבסוף התברר שסובלת מהיפותירודיאיזם מולד) האם צריך לבצע בדיקת אאג? מה משמעות התנועות? כשהיא מבצעת אותן ואני מרעישה ומסיחה את דעתה היא מפסיקה ומסתכלת עלי

לימור שלום, קשה לי להבין למה את מתכוונת, גם לגבי הינהון הראש וגם לגבי הרעד בגוף. צריך לשבת מולך ולראות באילו תנועות מדובר. חשוב מאד שתנסי להסריט את האירועים, ולהמשיך ולראות אם הסחה ע"י קול או מגע מפסיקה אותם. את הצילומים תראי לרופא הילדים, שישקול אם צריך נוירולוג או בדיקות אחרות. בבקשה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים