טיפול זוגי לפני גירושין

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

17/02/2016 | 19:05 | מאת: אפרודיטה

אני ובעלי בסביבות גיל 60 והזוגיות שלנו על הפנים, שוקלת להתגרש האם יש כל שהוא טיפול זוגי דרך קופת חולים?

כן, ככה ידוע לי, אבל יתכן שאינני מעודכן. אם כן - לא ממש בחינם, אלא במחיר שבמשהו נמוך ממחירי שוק, דהיינו $40-60 לשעת מפגש (45 דקות בד"כ). פני למוקד קופ"ח, לקבלת רשימת מטפלים באזורך, שכלולים בהסדר. אם תקשורת באמצעות ה סקייפ מתאימה לכם, תוכלי לעיין באתר שלי, ולראות אם מה שאני מציע מתאים לכם: http://www.online-counseling-dr.com המחיר לישראלים בארץ - $40 ל מפגש של 45 דקות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה