קנאה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

16/11/2014 | 22:09 | מאת: אוריה

שלום אני בת 43 ובעלי בן 42 נשואים+2 לאחרונה אנחנו עוברים תקופה לא הכי נחמדה במערכת היחסים נוצרה קנאה אחד לשני שלא היה עד כה אנ פתאום מקנא מאוד נגיד שהוא מסתכל על מישהיא או שהוא הולך לאיזה מקום אני חושבת מה הוא עושה בטח הוא מתחיל עם בחורות בקיצור דבר שמשגעה לי את המוח וזה כמובן מביא למריבות כי הוא עלה על זה שאני קנאית והוא אומר לי שהוא בן אדם ישר ושאני מחפשת סתם צרות ישר אני יודעת אבל הוא בחוץ אני לא יודעת אני אמרתי לו אני מאמינה לך ב 99 אחוז אחוז אחד אני משאירה בסימן שאלה אז הוא אמר לי גם אני לא יודעה מה את מקובל הבעיה שאני בן אדם יותר מידי ישר וכול מה שיש לי להגיד אני אומרת אני מספרת לו הכול יום אחד משהוא ניסה להתחיל איתי סיפרתי לו שאני חושבת שזה מעיד על סופר יושר השאלה אך אני יוצאת מהמחשבות האלה שכנסו לי לראש ואך אני בודקת את מידת היושר שלו כשהוא לא איתי

בגילאים שלך חלים שינויים הורמונליים מעכבי ריגוש מיני. תגובה רגשית של חשש ואי נחת ממה שיכולה להיות תגובת בן הזוג הינה תוצר לוואי די נפוץ. מלבד היוועצות רפואית בדבר 'תיקון' הורמונלי טוב להעזר בעיצות סבתא לגבי ריענון הזוגיות. משהו מצוי באתר שלי: חפשי כתבות על ריענון הזוגיות בהקלקה על - http://www.online-counseling-dr.com/Hebrew_Articles_on_Sexuality.html גילאי ה 40 מייצרים אצל גברים תהליכים של 'אז מה היה לנו', שמטרתם לשמר או לשפר את התפקיד הגברי כמפרנס, מאהב, מחנך, מוביל, וכו'. כדאי להתיחס לזה; המיקום הראוי הוא לא בחדר הפסיכוךוג/ית אלא במיטה או במסלול טיולי ההליכה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה