דחוף

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/04/2014 | 12:50 | מאת: קארין

שלום שמי קארין ואני ממש ביישנית ושקטה ואין לי ביטחון עצמי בכלל אני כבר בת 20 ואין לי חברות וידידים ואף פעם לא היה לי חבר ניסיתי לעשות הכל כדי להפסיק להיות ביישנית ואני לא מצליחה מה לעשות ???? נמאס לי כבר להיות ככה וגם כולם מכנים אותי הילדה הטובה השקטה והחמודה בבקשה תייעצי לי מה לעשות כדי להשתנות ולהיות יותר חופשה וחברותיית/חברמנית זורמת וכו..דחווף וגם בעבודה אני ממש ביישנית יושבת ולא מדברת אם אף אחד מה לעשות ?

קרין שלום לך. התופעה מוכרת וידוע והיא ידוע כחרדה חברתית. הבישנות והשקט הם הביטוי הפופולרי / עממי למחשבה מה יגידו עלי או מה יחשבו עלי. ניתן לטיפול קוגנטיבי . ואם אין שיפור אפשר בהחלט לפנות לתמיכה תרופתית.

24/04/2014 | 11:11 | מאת: קארין

מה זאת אומרת טיפול קוגנטיבי? ורציתי לשאול אם אולי היפנוזה תעזור לי ? אני כבר לא יכולה לחיות ככה נימאס לי כל הזמן לשבת בבית ולא לעשות כלום להיות סגורה ולא לדבר אם אף אחד בלי חברות וידידים

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה