עצבות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/01/2014 | 20:30 | מאת: דרושה עצה

שלום רב, אני בת 27 רווקה. היה לי חבר אחד ונפרדנו לפני כ 4 שנים. היינו ביחד שנתיים. מאז ועד היום יצאתי לדייטים פה ושם והדברים לא הסתדרו היום אני כבר מרגישה יותר לחוצה ולכן אני יוצאת להרבה דייטים (פעם בשבועיים) אני מרגישה תסכול נוראי מהרגשת הלבד. כבר ארבע שנים שאין לי זוגיות כשמסביבו כולם נשואים ועם ילדים. אני משתוקקת להיות בזוגיות יציבה ולהתחתן בעזרת ה הלבד קשה לי ומכניס אותי לעצב. אינני יודעת מה לעשות ובאמת מרגישה ששמו עליי קללה. אני נראית טוב, משכילה ובאמת אדם שאנשים אוהבים. קשה לי ועצוב לי ואני לא יודעת מה עוד לעשות.

טוב שיש רצון לפעולה ותקווה לשינוי אבל לא טוב שיש תחושה שאת במרוץ נגד השעון. כדאי לבחון את התהליך שלך, ורצוי עם פסיכולוג חברתי: למה רק פעם בשבועיים; איך את יוצרת את המפגשים; מה קורה במפגשים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה