זוגיות של שלוש שנים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

21/09/2013 | 17:23 | מאת: אמא

שלום רב, בתי בת 20 ומזה כשלוש שנים יש לה זוגיות (ראשונה) עם בן גילה. בחור מקסים (לדעתי ולדעת בן זוגי) והוא אוהב אותה מאוד מאוד, עד כדי ביטולו בפניה. היא מצד שני משגעת אותו וכל דבר מכעיס אותה. זו הסיבה לכך שהם רבים הרבה (היא רבה אתו). השבוע היא החליטה לעשות פסק זמן קצר בכדי לחשוב על הקשר ביניהם (מיותר לציין שהוא מאוד לא רצה זאת). לדעתנו, היא עושה טעות ועלולה להתחרט אבל בעצם אנחנו לא יכולים לעשות כלום בנדון, האמנם? אולי בכל זאת לגרום לה לחשוב שוב, להסתכל על זוויות שונות? אודה לתשובתכם בהקדם. אמא שלא רוצה לתת לבת שלה ליפול.

לאמא הדואגת. בגיל 20 ולהיות בזוגיות שלוש שנים מראה על יציבות. היתכן שבאמת יש קושי בקשר. ואולי שלוש שנים קשר בגיל זה אכן עלו קשיים בתוך הקשר שאינך מודעת לזה. ענין המריבות והחוסר סבלנות , יש לבדוק האם זה מופיע בחיים בכלל ולא רק בזוגיות. מזג כעסני .כדי ללכת ליעוץ ולקבל כלים . אני ממליצה על טיפול קוגניטיבי התנהגותי .

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה