דכאון

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

31/08/2012 | 22:16 | מאת: זוהר

אני דואגת לגבי מקורב לי שנמצא בדכאון... בחור בן 36, בעל דימוי עצמי נמוך, חוסר אמונה ביכולתייו , חסר בטחון, מתקשה להחליט החלטות, בעל התנהגות כפייתית לגבי ניקיון. לא מוצא את עצמו מבחינת תעסוקה וזוגיות. מחפשת עבורו (סוף סוף מעוניין ללכת לטיפול) מטפל/ת באזור פרדס חנה עד נתניה.אשמח להמלצה איזה סוג של טיפול הוא צריך והיכן אוכל למצוא מטפל/ת באמת טוב. תודה רבה!

אם יעוץ מקוון מתאים לבחור, הנה האתר שלי www.online-counseling-dr.com אם מפגשים אישיים נראים אטרקטיביים אז הקליקו בדפי זהב; אינני מכיר אישית מישהו מתאים בסיבה שלכם. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה