חוסר יציבות תעסוקתי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

02/07/2012 | 15:46 | מאת: הדס

שלום רב! בעלי בן ה-28 הוא טיפוס חסר יציבות במקומות בהם הוא כפוף לסמכות מעליו,במהלך למודיו הוא נדד בין כמה מוסדות לימוד כיוון שלא הסתדר, מהצבא הוא השתחרר אחרי מס' חודשים כיוון שלא שובץ ביחידה קרבית, התחיל לימודי אלקטרוניקה ועזב מס' חודשים לפני קבלת התעודה כיון שהחליט כי המקצוע לא ריווחי התחיל לימודים אחרים ובשנה האחרונה זלזל לא ניגש לבחינות ולא קיבל תעודה,הוא בחור כשרוני ובעל חוש עיסקי מפותח מאוד מגיל צעיר מאוד ניהל עסק מצליח לבדו אך לא החזיק יותר ממס' חודשים בעבודה קבועה ומסודרת, שאלתי היא האם יש פתרון לעניין ואיך ניתן להכווין אותו לתחום החזק שלו כי התחום אותו הוא אוהב הוא לא הצד החזק שלו ואין לנו אפשרות כלכלית לפתוח עסק עצמאי,האם הגיוני כי לא יוכל להשתלב במקום מוסדר והפתרון היחיד הוא הקמת עסק עצמאי? חשוב לציין כי הוא מודע לבעיה ומבקש פיתרון עבורה.

התהליך של 'הכוון תעסוקתי' אמור לסייע (תוכלי לקרוא על כך במדור אודות תעסוקה וקריירה שבחלק העברי באתר שלי www.online-counseling-dr.com הגישה של 'להפוך את החיסרון ליתרון' ממקדת את התהליך היעוצי אל תעסוקות שנראות מרתקות לנועץ תוך זיהוי השינויים ההתנהגותיים הנדרשים ממנו. פסיכולוג תעסוקתי, או אחד ממכוני המיון הם הכתובת. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה