ניתוק ממושך משוק העבודה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

07/07/2011 | 14:08 | מאת: תקיעות

שלום רב, אני בת 35, רוב חיי טיילתי ועבדתי בחו"ל ומעולם לא התחבטתי בשאלת נושא הלימודים. לפני שנתיים התחתנתי וכיום יש לי ילדה בת שנה ו 3, בסיום חופשת הלידה החלטתי להתפטר ממקום עבודתי( מנהלת משרד בחברת הפקות ) ע"מ להישאר בבית ולטפל בבתי. בחודשיים האחרונים אני מחפשת עבודה אך יש לי תחושה שאני צריכה למצוא תחום בחיי שייתן לי סיפוק מעבר לעבודה היומית, שאלה זו מטרידה אותי רבות ולא נותנת לי מנוחה כיוון שאני יודעת שהסיבה שלא בחרתי בלימודים נעוצה בילדות שלי, בהוריי ובחוסר הפירגון וההכוונה, כיוון שאני כבר שנה ושלוש בבית ללא עיסוק וללא תואר או תעודה זה מכניס אותי לתחושת דימוי עצמי נמוך ותחושת ריקנות וחוסר סיפוק. ברור לי שאני אחראית מלאה לעניין, ובכל זאת שאלתי היא, לאן עליי לפנות ? האם ייעוץ תעסוקתי יכול לעזור ? האם תחושת חוסר היצירה והניתוק משוק העבודה לתקופה כה ארוכה מתעתעים בי? אשמח לעצה טובה או הכוונה. תודה מראש

ראי באתר שלי, במדור על 'תעסוקה וקריירה' מה זה 'הכוון תעסוקתי'. www.dr-joseph.com כל טוב, ד"ר יוסי אבררהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה