מחלה עם השם הכי יפה (:

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

20/04/2011 | 04:43 | מאת: mama

שלום, אני אישה בת 29 אימא ל2 בנים יפים בעל מקסים עד ש... ביום בהיר אחד זה קרה!! בעלי קיבל את המחלה שנקראת סכיזופרניה בעקבות אירוע פלילי (לא תקיפה) אדם משוטט בשדות בלי נעליים עם סכין יפני ואחרי שחתח בבית את כל הנורות ביום לפניו ובלילה התהלך ערום בבית בקיצור אושפז בבית חולים למשך שבועיים עם 2 כדורים אספירידל ולטיום חל שיפור לפני 3 חודשים שהוא נוטל רק ליטיום עד עכשיו אבל!!! אבל היום קרה מקרה ורציתי שתפרשו לי מה זה אומר היום בשעה 24:00 בעלי תקף אותי"אלימות במשפחה" התקשרתי למשטרה כי זה לא מקרה ראשון והוא קיבל הרחקה לחמישה ימים המקרה הראשון היה לפני שבכלל התפרצה המחלה... השאלה שאני שאולת את עצמי הוא עכשיו הורחק למשפחה שלו האם זה ידרד את מצבו הנפשי? האם עליי לדווח לרופא המטפל? האם ימליצו על אישפוז ? האם זה היה צפוי שיש יריד אחרי שנה וחצי?? האם אני יכולה לעזור במשהו? אני מבולבלת תעשו לי סדר בדברים תודה רבה!!

20/04/2011 | 04:49 | מאת: mama

סליחה התבלבלתי שם המחלה "מנא דיפרסיה"

שאלתך מתאימה למדור 'פסיכולוגיה קלינית' ו 'פסיכיאטריה'. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה