בבקשה עזרה!!!!!!

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

26/01/2011 | 11:13 | מאת: הלנה

שלום רב, אנחנו משפחה שנקלעה לבעיה מאוד קשה אחותי יוצאת מזה שנה עם בחור שהורס את החיים שלה ואת החיים שלנו היא בקשר הרסני מהסוג הקטלני, הבחור הזה הוא נרקומן לשעבר וידוע לנו כי תוך כדי שהם יצאו הוא השתמש בסמים קשים שוב...היא יודעת את זה כמובן אבל מאמינה לו שהוא אומר שהוא הפסיק,בנוסף הוא גנב ממנה הרבה מאוד כסף והיא גנבה מההורים שלי היא כל הזמן משקרת כל הזמן!!! וכל הזמן מבקשת עוד ועוד כסף מכולם אנחנו מפחדים אפילו לחשוב על מה הסיבות לכל הכסף הזה שהיא מבקשת כל הזמן...לא פוסלים את העבודה כי היא עכשיו משתמשת בסמים בגללו ...נסינו ליצור איתו קשר ולבקש ממנו ליעזוב אותה בשקט אבל הוא לא עזב ...הם שוכרים ביחד דירה מסריחה וחיים בזבל וליכלוך ...ניסינו לבקש ממנה שתיפרד,התחחנו,כעסנו,בכינו וביקשנו וכלום לא עוזר התשובה שלה היא תמיד אותו הדבר..."אני אוהבת אוטתו וזהו"....אנחנו אובדי עצות מפחדים פחד מוות שנאבד אותה .....מה לעשות ????????

בחברה מודרנית יש לקבל את המגבלה שכל עוד מדובר במישהו יציב נפשית ובוגר - המשפחה אינה אחראית למעשיו ואינה יכולה לכפות התנהגות כלשהי. מה שאתם תופשים כטעות אינה מחייבת. מעבר לזה, אתם יכולים לעשות שני דברים: 1. לפתוח את הדלת רק כשאחותך באה לבדה, לא מסוממת ובלי בן זוג מסומם, למפגש משפחתי, 2. לסגור את הכיס או הכספת ולא לתת אפילו אגורה - לא משנה אם היא בצרות. עליכם לזכור שהתנהגות סחטנית היא דבר רע אבל התנהגות שמאפשרת סחיטה היא גם כן דבר רע. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה