זוגיות - לא מוצאת אהבה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

14/10/2010 | 20:25 | מאת: שירי

אני בת 27, לא היתה לי אף פעם מערכת יחסים רצינית. הייתי בקשר לא מוגדר עם חבר טוב במשך 3 שנים עם עליות וירידות והוא האדם היחיד שאהבתי ואני אוהבת עד היום. היו לי דייטים וקשרים קצרצרים (לא הרבה)חוץ ממנו אבל שום דבר לא מצליח למשוך אותי ולעניין אותי. כרגע אני כבר לא בקשר עם הבחור אבל לא מצליחה להוציא אותו מהלב. הקשר בינינו היה מאוד חזק והוא אוהב אותי מאוד אבל לא רואה איתי עתיד משותף. משהו חסר שם ולכן אנחנו לא ביחד. אני תמיד נמשכת לבלתי מושג (בחור שנמצא במערכת יחסים, בחור שידוע כלא רציני ומתפרפר וכו') מאוד קשה לי להגיע למצב של התענינות בסיסית בבן אדם ותמיד היה לי קשה. אני מתוסכלת מהעניין ומאוד רוצה למצוא בן זוג ולא יודעת מה עלי לעשות. חשוב לציין שזוגיות היא התחום היחיד שמהווה בעיה בחיי

15/10/2010 | 13:20 | מאת: הדס

כל כך מבינה אותך.... אני באותה סיטואציה בדיוק... וגם אני לא יודעת מה לעשות..... אני בת 25 ומרגישה שאין אף אחד שיכול לעניין אותי... כל הדייטים מסתיימים במהרה עוד לפני שהתחילו...

אין פתרון כוללני אלא תהליך של שינוי עמדות והתנהגות שמותאם ספציפית לך ולסביבתך החברתית. חבל על זמנך שעובר; יעוץ קצר טווח עם איש/ת מקצוע הוא הצעד שמתבקש. תוכלי להסתייע בי או במה שכתבתי במדורים על 'הסתגלות חברתית' ו 'זוגיות ומיניות' באתר שלי www.dr-joseph.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה