קשר בין רווקה לגרוש פלוס 1

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

26/09/2010 | 17:07 | מאת: אלמוג

שלום רב, אני רווקה בת 34. לאחרונה הכרתי בחור בן 48- גרוש +ילדה בת 15.עד כה שללתי כלל אפשרות של לפגוש למטרות רומנטיות- אנשים עם ילדים ובטח שלא בפער גילאים שכזה (הוא גדול ממני ב-14 שנה). המפגש עמו היה לאחר תק' שממון רגשי, "יובש" בלשון העם של שנה וחצי מבחינת גברים ולאחר מס' דייטים לא מעניינים בעליל שהיו לי ממש בסמוך להכרותי איתו, מתוך מטרה להכניס קצת פלפל ועניין לחיי ואכן כך קרה ואני מוצאת את עצמי כבר חודשיים ימים מבלה את זמני הפנוי עמו. משתדלת להנות ממה שיש לחיים להציע בלי יותר מדי לחשוב מה יהיה, לפעמים בהצלחה, לפעמים פחות.. סיפרתי להורים שלי על כך כיוון שאני לא אוהבת להסתיר דברים ו"כדור השלג" הלך והתעצם עד שאתמול אמא שלי "התפוצצה עלי" והביעה את כעסה ואכזבתה הנוראה ממני (כן, כן, בתה היפה והמוצלחת) שמסתובבת עם גבר מבוגר, שיש לו בת..אוי לבושה! מה תאמר למשפחה? לדודים? לשכנים? ציינה שהיא מרגישה שאנחנו משפחה מקוללת, אחרת דבר כזה לא היה יכול לקרות. למה מגיע לה דבר כזה? מה עשתה רע לאלוהים? וכו' וכו'..מקווה שהמסר ברור. אני התעמתתי איתה ואמרתי שאני עוד לא סגרתי חתונה עם הבחור ודברים יכולים להשתנות, אני בסה"כ מנסה וכרגע די נחמד לי אז למה לא להמשיך. אמא שלי השיבה שאין לי זמן לבלות "כי נחמד" ואני צריכה לחשוב מהר מאוד על העתיד, להכיר רווק נורמלי, "לוח חלק כמוני" ולהתחתן ולא לקחת "תיקים של אחרים" ומי יודע למה הבחור בכלל התגרש ועוד ועוד.. לא נרדמתי כל הלילה, לאחר אותה שיחה. הבטן שלי התהפכה כי מצד אחד אני מבינה לליבם של הורי. גם מבוגר ממני וגם עם ילדה..בוא נאמר שזה לא היה בפנטזיה ההורית שלהם, וכמובן גם לא שלי. אך לאחר כזה יובש רגשי, עצם העובדה שרק נחמד לי ויש בי את הרצון להפגש שוב ושוב- זה מספיק עבורי ואפילו המון, כי אפילו את זה לא היה לי. מצד שני, גם לי יש חששות..דווקא יותר קיומיים מההורים שלי ופחות מה הסביבה תגיד.חששות כגון: איך ישפיע פער הגילאים בעוד 10 שנים? האם הוא לא יהיה "זקן" עבורי עוד כמה שנים? איך זה יהיה להביא ילד עם גבר שנושק ל-50? האם זה לא עוול לילד שכביכול מקציבים לו מראש 20-25 שנה להנות מההורה שלו? האם יקרה מצב שהוא יאמר לי "אין לי כסף" כי שילמתי החודש מזונות וההכנסות לא היו משהו (הוא עצמאי)? אני ממש אובדת עצות ואט אט גם הכיף והנעים שהיה לי איתו הולך ומתפוגג כיוון שאני מסוג האנשים שקשה לי להנות כשאני רואה שאני גורמת סבל לאנשים אחרים, במיוחד ליקירים שלי -הוריי. אשמח להתיחסות כנה ואמיתית.

בטח שמעת את האימרה ש 'סקס זה הכל בראש'. בעיברית האקדמית המצוחצחת קוראים לזה 'עמדות' ומסבירים שזה משפיע על התנהגות. העמדות שלך לקוחות, לפי עניות דעתי, מכתובים עתיקים כלשהם של שבט קדום ופרימיטיבי או מהורים שמשדרים מה שמצוי בכתובים כאלו. הידע שלי על בני אדם וזוגיות אינו מכיל שום מידע על כך ש 15 שנה זה הפרשי גיל שבהכרח בעייתיים; שלהיות אם חורגת זה משהו ששייך למכשפות; שגיל חמישים הינו חסם לאבהות חדשה או שאר שטויות כאלו. עוד מה שיש בידע שלי שנטיות הלב, יעני פרפרים, הם הניבוי הכי טוב להתאמה זוגית ומינית. תוכלי לקרוא על כך באחת מהכתבות במדור על זוגיות ומיניות שבאתר שלי www.dr-joseph.com דרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה