התפרצויות כעס

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

26/04/2010 | 19:19 | מאת: טל

שלום רב, אנחנו זוג (דתי, כל אחד מאיתנו הורה גרוש+ילדים) אוהב, שמכירים וחיים אחד עם השני פרק זמן של כחצי שנה. לאחרונה החלטנו על מיסוד הקשר (חתונה צפויה בעוד כחודש) כאשר לפתע (בשבוע האחרון) החל בן זוגי להביע את חוסר שביעות רצונו בהתפרצויות כעס, איומים והאשמות שלא הכרתי עד כה, כגון: "אוי ואבוי לך אם יהיה לי רע", "את מנווטת את הדברים למטרה (חתונה) מבלי שארגיש לאט ובטוח"/"אני שונא אותך על התעלולים שאת עושה לי"(כאשר הכל! הכל, כמובן ידוע וגלוי בפניו) עכשיו שאין לי דירה לילדים שלי אני שונא אותך יותר (כאשר מועד פינוי הדירה אותה שכר הגיע והוא היה אמור לעבור לגור בדירתי וגם זה היה ידוע לו). אודה לחוות דעת והמלצות. טל.

27/04/2010 | 12:44 | מאת: טל

מדוע איני מקבלת מענה??? אנא ענו לי!

נשמע רע. רע מאד אפילו. ככה לא בונים חתונה. אם המצב הנוכחי נתפס כלחוץ וגורם לכאלו התנהגויות, סביר שהחיים האמיתיים המתמשכים יתאימו לנאמר לגבי הכנסת ראש בריא למיטה חולה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה