תעסוקה זוגיות על מה להתמקד

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

18/04/2019 | 10:17 | מאת: אייל

שלום !! מתמודד עם הפרעות נפשיות בהצלחה דיי רבה תודה לאל . כעת כיום אני מחפש זוגיות קשר עם אישה וגם להתמקצע אך לא זז בנושאים אלו כלום . איני יודע מה עליי לעשות וכיצד לפעול ..? קשה לי עם כל ההתמודדות איתה אני חי . אשמח לתגובות . תודה וחג שמח

נתחיל בהתמקצעות: פנה לביטוח הלאומי ובקש 'איבחון תעסוקתי', שמתקיים במרכזי הכשרה תעסוקתית. עליך להעזר ביכולות של מקצוענים לזהות במה כדאי לך להתמקד ולקבל הכשרה. בעניין חיפוש הזוגיות, עליך לאמץ את הנוסחה העתיקה של 'יגעת - מצאת'. החיפוש צריך להתחיל בבחירה של המקומות המתאימים שלשם תגיע. זה יכול להיות הרצאות, קורסים, טיולים, מקומות שתתנדב לעשייה שם, וכו'. אם יש לך ידע בבניית דף הולם באתרי הכרויות, ויכולת לנהל תקשורת חיובית אינטרנטית - לך על זה, אבל אם אינך בטוח - או שתסתייע במישהו, או שתוותר על הערוץ הזה. כללית, המפגש האישי שנוצר תוך כדי שהות ועשייה, היה כל הדורות, ונשאר, מה שמביא אנשים להכרות עניינית ולהידוק קשרים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

18/04/2019 | 12:13 | מאת: אייל

ראשית תודה על תגובתך.. במהלך השנים אכן כן פניתי לב. לאומי שם נסגר שעקב מצבי העדין והשבירי עליי להתמקד במה שאני עוסק כיום .. ואכן נמצא במקום עבודה כבר כ 5 שנים שזהו הישג גדול עבורי .. בכ"ז ובכ"א חש שאני יכול לעשות הרבה יותר מעבר להיום עובד בניקיון ורוצה להתפתח . אגב שכחתי לציין שייש לי הפרעת ocd הפרעה שמאוד משפיעה עליי על היכולת הלמידה . תודה לך ויום טוב .

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה