בדיקות רפואיות לצורך קבלה לעבודה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

03/08/2017 | 15:56 | מאת: רונית

שלום אני עומדת לעבור בדיקות רפואיות לצורך קבלה לעבודה. בסיכום המידע הרפואי שלי רשומה האבחנה depressive disorder ואני נוטלת כדורים נגד דיכאון מסוג sertarline 100mg. חוץ מזה מצבי הגופני טוב ולכן אני מפחדת שהאבחנה הנפשית שלי יכולה להוות בעיה. האם ידוע לכם מה הסיכוי שלא אתקבל לעבודה בגלל שאני לוקחת כדורים נגד דיכאון?

אינני יודע האם חוקי העבודה מגינים עליך. זה עניין לעורכי דין. כללית, מעסיק לא ירצה להסתכן בתביעה פוטנציאלית שתנאי העבודה יזיקו לך, ויטילו על המעסיק הוצאות עתידיות פוטנציאליות. טוב לכן להיות מוכנה בהבנת העבודה העתידית, ולהיות עניינית בהערכה האם מצבי לחץ קיימים שם, או תנאים אחרים שיכולים להיות מעוררי התסמינים שאת מאובחנת בהם. כל טוב,ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה