האם שרירן או פולים גורמים לכאב?

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

23/09/2020 | 09:51 | מאת: א

שלום, האם יש תסמינים לשרירן או פוליפ ברחם? בגדול.. בזמן המחזור עצמו יש לי כאבים מוזרים. מעין צביטה באזור הטבור.גם לחץ כאילו הרחם מתפוצצת. הדימום גם עם קרישי דם קטנים. ונראה לי שגם הוא מוגבר. רציתי לשאול אם פוליפ או שרירין גורמים לכאב? ואם כן האם זה כל הזמן או רק במחזור?

כאן, בהחלט. גם הכאבים קבועים או כאבים לסירוגין, גם הדימומים עזים עם קרישי דם - הכל עלול להיות. בהרבה מקרים מופיעים דחיפות ותכיפות במתן שתן עם הרגשת הלחץ בבטן התחתונה או/ו בנרתיק.

15/11/2020 | 13:39 | מאת: א

תודה ד"ר. באמת יש לי תכיפות במתן שתן.. והכאבים הולכים ומתגברים אפילו במותנים נקווה שזה לא שרירין.. גם פוליפ עושה תכיפות במתן שתן? פשוט היה לי מקרה ב-2016 והיה חשד וחלק ראו וחלק מהרופאים לא ראו..

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם