פרוליה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

15/10/2013 | 13:32 | מאת: בלי שם

שלום, האם יש מידע על תופעות לוואי לטיפולי פנים כגון הזרקות בוטוקס תחת טיפול בפרוליה? באופן עקרוני הבנתי שזיהומים מהווים התווית נגד לטיפולי מילוי. האם רלוונטי למטופלים בפרוליה? תודה

שלום רב . אין מידע ספציפי בנושא. ההגיון שלי אומר שאם קיבלת פרוליה ולא התרחשו זיהומים, אין סיבה להמנע מטיפול בבוטוקס, אבל זה כאמור הגיון בלבד ולא מבוסס. רפואה שלמה

24/12/2013 | 18:52 | מאת: קרייתית3

סוכרתית הרבה שנים, רזה,בת 65,יש אוסטיאופורוזיס וקבלתי כבר פעמים עירוי של אקלסטה. מתוכנן שאקבל שוב בקרוב אקלסטה - ולכן עשיתי שוב בדיקת צפיפות העצם -T.SCORE- -3.2 - לפני כן........ -3.3- ולפני כן....... -3.1- מי תוכל לומר לי אם המצב השתפר או נהיה גרוע יותר ????? לוקחת כדור סידן כל יום וכן 3 כדורי ויטמיןD

שלום רב. תוצאות בדיקות צפיפות עצם שכתבת, בהנחה שעשית את כולן באותו מכון, אינן שונות באופן משמעותי אחת מהשניה, מאחר וקיים טווח טעות מכשיר בין בדיקה לבדיקה. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך