שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

10/06/2014 | 12:30 | מאת: רונית

שלום, בת 60, יש לי סוכרת סוג 2 מאוד לא מאוזנת (A1C=8.9) אני נוטלת את התרופות הבאות לסוכרת: אמריל 3 מ"ג בבוקר יוקריאס 850/50 בבוקר, וגם יוקריאס 850/50 בערב אני מעוניינת לדעת האם ידוע לך על התנגשות כלשהי בין הטיפול התרופתי שלי, לשאר התרופות שאני נוטלת: נוטלת בבוקר: אמריל 3 מ"ג יוקריאס 850/50 טיפות עיניים דאוטרב (Timolol 5 mg, Travoprost 40 micrograms) סינטרואיד (אלטרוקסין) - 100 מ"ג וחלק מהימים 200 מ"ג נקסיום 40 מ"ג (Nexium) קרדילוק 7.5 מ"ג (Cardiloc) פלביקס 75 מ"ג (Plavix) מוטיליום 10 מ"ג (Motilium) 5 טיפות ויטמין D טריטייס 5 מ"ג נוטלת בערב: יוקריאס 850/50 טריטייס 5 מ"ג רוזבסטטין 20 מ"ג (Rosuvastatin) לעיתים נוטלת לפני שינה: כדור שינה ואבן. האם כדור השינה מתנגש עם הטיפול בסוכרת? אודה לתשובתך האם יש התנגשות בין כלל התרופות שלי לבין הטיפול לסוכרת? בברכה, רונית

אינני מכיר את כל התרופות פנה לפרמקולוג שיבדוק אם קימת התנגשות בין התרופות פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית