לאחר שני ניתוחים בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

04/08/2019 | 09:18 | מאת: שוש

שלום וברכה, אני כחצי שנה אחרי לידה ועברתי ניתוח להסרת גידול האונה השמאלית של בלוטת התריס ולאחר כשלושה שבועות כשהתברר שהגידול סרטני עברתי ניתוח להוצאת האונה הימנית. כיום אני כמעט חודשיים לאחר הניתוח השני ואני עדיין סובלת מכאבים במקום בעיקר שורף לי מאד, האם זה נורמלי? אני חלשה ומתעייפת מהר זה גם נורמלי? הבדיקות תקינות... אשמח לתשובה בדחיפות.. אני בלחץץ

צריכה לקבל באוםן קבוע כדור אלטרוקסין פני לאנדוקרינולוג לויסות הטיפול

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית