סרנדה וההשפעה של התרופה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

19/10/2014 | 06:42 | מאת: סיון

אני לאחר לידה רביעית , ולצערי זהו דיכאון מס 4,שאני עוברת, נטלתי סרוקסט-פאקסט לאחר לידת שני הבנים, לאחר לידת הבת נטלתי סרנדה וזה השפיע לאחר 3 שבועות, כעת עברו שלושה שבועות של טיפול בסרנדה בלידה מס4, ועדיין לא חל שיפור בתפקוד, וישנם תופעות חרדה, כגון: מעין תחושת פרפור בחזה, בכי, עצבות ובלבול, ברצוני לדעת האם צריך לשנות לתרופה אחרת, או להמתין עוד שבוע של נטילת סרנדה?

שלום רב, בפורום זה ניתן מענה לשאלות בנושים פסיכלוגיים, לשאלות ספציפיות על תרופות, יש לפנות לפורום פסכיאטריה. מבחינת טיפול פסיכולוגי חשוב שתדעי שי טיפול מאוד יעיל בחרדה. את יכולה לקרוא קצת בפורום ובאינטרנט על טיפול קוגניטיבי התנהגותי. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה