טיפים ממך

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

26/12/2012 | 02:36 | מאת: שבי

אני קורא הרבה תגובות שלך ולומד ממך המון יש לי ידע מסויים כי אני מתאמן מספר שנים ומתעניין מאוד בנושא הספורט. דוד שלי בן 44, לפני חודש בגלל בדיקות אמרו לו שיש לו סוכרת, הוא לוקח כדורים ובשבועיים האחרונים הוא ירד כ12 קילו בערך, הוא שוקל עכשיו בסביבות ה90-88 קילו. הוא התחיל לעשות קצת הליכות מחוץ לבית כ40 דקות בערך. הצלחתי לשכנע אותו להירשם לח.כ כדי להוסיף גם אימון אנאירובי. אני לא ממש סומך על המדריך שלנו בח.כ לכן אני רוצה להתייעץ איתך ולשמוע דעתך על התוכנית. גב-משיכת פולי עליון קדימה חזה-לחיצת חזה עם מוט כתפיים-הרחקת כתפיים לצדדים בישיבה יד קדמית- כפיפת מרפקים עם משקולות בטן-גשר צידי כל צד 12-10 שניות 3 פעמים וכפיפות בטן במכונה רגליים-לחיצת רגליים במכונה זוקפי גו על מזרון בחודש הראשון כל התרגילים 3X10 אשמח לשמוע דעתך על התרגילים במיוחד על תרגילי הבטן , האם להוסיף תרגיל ליד אחורית כנגד פולי? והאם להוסיף עוד תרגיל רגליים? כל הארה והערה שלך באמת תעזור לי תודה רבה

שבי, לחולה סוכרת בחדרהכושר אמליץ על שילוב של אימון אירובי עם אימון מחזורי. שלב אימון התנגדות עם מספר חזרות גדול יחסית (15-20) עם אינטרוואליים אירוביים בני 2-3 דק'. עבוד על קבוצות שרירים גדולות.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ