Trx

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

04/05/2015 | 10:19 | מאת: ציםי

שלום רב אני עושה סטודיו סי כבר שבע שנים , שזה עיצוב חיטוב , מרגישה כבר שזה לא חזק עבורי האם trx אימון יותר חזק האם זה מחטב? , או שזה רק אימון כוח? ,או שאני צריכה לשלב בין סטודיו סי לtrx ,אודה לתשובתך

04/05/2015 | 22:22 | מאת: נדב

כמאמן כושר כבר 10 שנים שמעביר אימונים גם על TRX מעל שנתיים הייתי ממליץ לך להתאמן בצורה השגרתית ,דד ליפט סקואט מדרגה מכרעים ובנץ פרס.. גם אם המטרות שלך הן ירידה במשקל ובודאי ובודאי אם המטרה היא צפיפות עצם או בכללי העלת מסת גוף רזה

למרות שמעולם לא השתתפתי בשיעורים בסטודיו c למיטב הבנתי, הטכניקה כוללת עבודת סבולת שרירית (הרבה חזרות בהתנגדות נמוכה). אימון trx מבוסס על תרגילים פונקציונלים עם מעורבות רבה של שרירי ליבת הגוף ליצובו. ועכשיו צריך להבין מה היעדים שלך בתכנית האימון? האם את משלבת גם פעילות אירובית? האם יש צרכים גופניים מיוחדים? שיטת האימון צריכה להתאים באופן פרטני לכל הנ"ל.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ