מתח

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

02/04/2014 | 00:23 | מאת: יעל

שלום, רציתי בבקשה לברר: האם ביצוע של תרגילי מתח שמתקינים על הדלת בבית הוא אימון שעובד על עליית מסת שריר או שמדובר רק על חיזוק השרירים? אני בת 32 ושוקלת 70 על 1.65, ומעוניינת לעלות במסת השריר, וגם כן לרדת במשקל(מבצעת דיאטה וריצות על הליכון בבית). ביצעתי תקופה תרגילים עם משקולות של 10 קילו בבית ומעט עליתי במסת השריר(יש לי משקל מיוחד שמראה). כרגע אני על 24 אחוז מסת שריר שזה די נמוך. האימון עם 10 קילו משקולות כבר מתחיל להיות לי קל אז אני מחפשת אופציות בבית שיגרמו לעלייה נוספת במסת השריר. תודה מראש

אם את מסוגלת לעשות מעל 5 חזרות במתח, אז ללא ספק תוכלי לעלות את מסת השריר בפלג גוף העליון. וטיפ קטן- אם את מעוניינת לעלות התנגדות ואין לך אפשרות להוסיף עוד משקל על המשקולות שלך, השתמשי בגומיית טרהבנד, במהלך התרגול עם המשקולות.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ